Despre noi

Credem în abordarea temeinică și practică a fiecărui proiect executat și ne bucurăm, de fiecare dată, când beneficiarii noștri, sunt mulțumiți cu adevărat.
Fiecare detaliu, de la fundație până la finisaje, reprezintă o prioritate pentru întreaga noastră echipă. Astfel, tot ceea ce implementăm, conform proiectului de construcție sau de reabilitare, face parte dintr-o metodologie clară, practică și rapidă de construcție.Eight Concept este o companie de proiectare și execuție a construcțiilor civile, publice și industriale.


Viziunea noastră

Oferim nu numai calitate, atenție la detaliu și eficacitate operațională față de proiectele beneficiarilor noștri, ci și know-how, proceduri de lucru și organizare completă a calendarului de implementare.
Pentru că standardul în construcții este în permanentă schimbare, investim în echipamente, utilaje și oameni astfel încât să punem în operă, cu un raport calitate-preț excelent, proiectele beneficiarilor noștri.
Abordăm onest și pragmatic fiecare proiect și ne dedicăm întrutotul execuției sale.  

Valori

Fiind o echipă interdisciplinară și experimentată de construcții, Integritatea, transparența și respectarea termenelor sunt ingredientele principale pe care ne fundamentăm valorile. 

Adn-ul Eight Concept se revendică nu numai de la satisfacția lucrului bine făcut, ci și de la nenumăratele provocări tehnice și constructive pe care le ridică orice șantier și pe care, de fiecare dată, le depășim.
Din perspectiva echipei Eight Concept, satisfacția constructorului trebuie să se regăsească în satisfacția și mulțumirea beneficiarului iar proiectul pus în operă să respecte toate standardele arhitecturale și constructive moderne.
George Ionescu
Beneficiar

Colaborarea cu Eight Concept a fost de succes. Am fost plăcut impresionat să văd că încă avem constructori buni, atenți la nevoile clientului și conștiincioși în România. A fost o plăcere să colaborez cu această firmă și, pe viitor, cu siguranță voi mai apela la ei pentru orice fel de proiect de construcții.

8Concept.ro

Eight Concept este o companie de construcții multidisciplinară, poziționată atât în realizarea construcțiilor civile private sau publice cât și în realizarea construcțiilor industriale.
8concept
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram